Tillbaka  
Fuck Cancer!
2022-03-15
Stockholmpinballs månadstävling i april som hålls på Lutande Dörren kommer vara ett insamlingsevent för arbetet mot bukspottkörtelcancer.

Bukspottkörtelcancer är en svår och relativt ovanlig form av cancer som framförallt drabbar den äldre populationen, ofta med dystra prognoser.
Tyvärr är en av de drabbade Palles fru Jenny som sedan en tid tillbaka kämpar mot sjukdomen. Patrik ”Palle” Bodin har länge varit - och är - en ikon inom flippersverige som trots en flytt till USA för några år sedan är en av de eldsjälar som möjliggör SM-arrangemanget årligen – ivrigt kodande nätterna igenom för att hålla systemet flytande, alltid hjälpsam och med ett leende på läpparna. Palle har även varit Sveriges representant för IFPA och varit med styrt upp IFPA-världsrankingsystemet.
För att visa tacksamhet och stötta familjen har Lutande Dörren tagit initiativet att skänka alla intäkter från aprils månadstävling till förmån för cancerorganisationen www.pancan.org enligt Jennys önskemål.

Så kom och spela flipper och bidra till arbetet med att förbättra livet för de drabbade och deras familjer! Eller stanna hemma och bidra ändå!

Palles insamlingssida på Facebook

Om du inte har facebook med vill donera ändå så går det bra att donera via LDs Swishkonto och skriv "FuckCancer" i medelandet:
123 495 05 64

Extra event/sidotävlingar för ytterligare insamling planeras också, information kommer!

PINHEADS AGAINST CANCER!!
FUCK CANCER!!

Tillbaka
Bilder