Tillbaka  
Swann pinball Project i Västerland
2005-05-31
Swann, Mhusv och DannieBoy begav sig så österut till grannlandet Norge för att dels deltaga i de Norska Mästerskapen men även för att representera Swann Pinball Project.

Efter en tolvtimmars tur genom såväl ett snöoväder i Åre och en väg kantad av Älgar så anlände så gänget i Trondheim. Väl inkvarterade i ett udda hus på Universitetscampus’et (tillsammans med ett antal flipper-lik å jukebox’ar) blev vi hembjudna till ett par för lite trevligt kvällsflipprande i deras källare.Lördagen ägnades åt själva tävlingen som var enligt papa-regler, dock med spel som hade såväl extra-bollar som normala outlane-posts. Endast final-spelen hade tournament-inställningar (MM & LOTR ). De fyra bästa spelarna gick vidare till finalen där två spelare fick mötas på MM och de andra två på LOTR. Därefter spelades på det andra spelet och det räknades poäng beroende på score –placering på bägge omgångarna.

Genom ett superbt spelande kvalade Mhusv in på 100 poäng på de två spelen Star Wars (DE) och Tommy vilket alltså räckte för att få spela i finalen mot de bästa Norska spelarna. Det blev en ytterst spännande final där Mhusv tog en 2:a placering tack vare grymt spel på MM (var inte långt från en tie-breaker där!).

Grattis alltså, mhusv! (Priset blev translight och lite diverse flipperrelaterade småsaker).Lördagskvällen tillbringades därefter med Öl, Absint och en del flipprande, hemma hos samma Pinhead som föregående kväll. Det blev en riktigt gemytlig kväll tillsammans med Doug Watson som anlänt för att även han hålla ett föredrag under söndagen.Söndagen blev så föredrag och intervjuer av lokal press, innan det då begav sig hemmåt!Tillbaka
Bilder
Tro inte att det är gratis att ta tunneln till…
…helvetet… (där det givetvis även går att inkvartera sig).
Huvudlokalen där spelen stod uppradade. Det som spelades mest av oss stpb’are var ett Black Knight 2000 i ruggigt bra skick.
Å ja… detta var en del av flipperutställningen….
Några av Classics spelen.
Här tar så Mhusv 2:a platsen i Norska Mästerskapen!
Doug Watson presenterar Swann Pinball Project!