Välkommen till Stockholm Pinball!

Stockholm Pinball är Stockholms största, och förnärvarande enda, flipperförening.

Som medlem får du tillträde till våra medlemssidor och kan vara med i highscorelistorna, delta i flippertävlingar, men framförallt få kontakt med oss andra flipperspelande Stockholmare.
Stockholm Pinball arrangerar flippertävlingar minst en gång i månaden och det finns även möjlighet att utmana medlemmarna på individuella flipperdueller, s.k. utmaningar.
Alla tävlingar är ihopkopplade med ett rankingsystem som bygger på ELO-systemet, anpassat för flippertävlingar.


Denna sida är ytterligare ett steg mot målet att få flipperspelandet att öka i popularitet och därmed bidra till att fler spelhallar öppnas och fler nya spel importeras till Sverige.

Allt som krävs för att du ska bli medlem är att fylla i formuläret som du hittar på länken "Bli medlem".

Känn dig varmt välkommen till vår flipperförening!


Nyheter & Tävlingsresultat
Här hittar du de senaste nyheterna om arrangemang och tävlingar som är anordnade utav stockholmpinball.com, samt allmänna nyheter om flipper i Stockholm.
 
Medlemssidor
Om du är medlem i stockholmpinball.com kan du lägga in uppgifter om dig, dina spel och dina highscore. Du kan titta på andra medlemmars uppgifter och tävla med dem på highscorelistan.
 
Länkar till utombördes siter

Vi direktlänkar till SFS Forum, istället för att skapa ett eget.
Vi direktlänkar till stockholm.pinball.org - pinlocator, eftersom det är onödigt att göra om något som redan fungerar så bra.
Vi direktlänkar också till Pinball Database som är en fullmatad databas och en tillgång så fort man letar efter ett nytt spel att äga... Vilket ju är ganska ofta... :o)
Kolla även in övriga länkar till bra flipper-siter på nätet.
Operatörer, Reparationstips o.dyl. kan du hitta här.